Snak je naar een inspirerend netwerk?

Voeg je bij de enthousiaste ondernemers van Remote Professionals en ontdek wat de magie van saamhorigheid voor jou kan doen!

Werken als zzp’er hoeft niet eenzaam te zijn. Dankzij ons netwerk zal je onderneming floreren, je kennis vitaliseren en je creativiteit evolueren.

Je bent slechts één klik verwijderd van de waardevolste stap van je carrière.

Snak je naar een inspirerend netwerk?

Voeg je bij de enthousiaste ondernemers van Remote Professionals en ontdek wat de magie van saamhorigheid voor jou kan doen!

Werken als zzp’er hoeft niet eenzaam te zijn. Dankzij ons netwerk zal je onderneming floreren, je kennis vitaliseren en je creativiteit evolueren.

Je bent slechts één klik verwijderd van de waardevolste stap van je carrière.

Waar is dat feestje?

Je bent ondernemer, bruist van de energie, maar mist dat remote vangnet van collega’s die je kunt bombarderen met al je vragen. Met wie je kennis kunt delen, aan een gezamenlijke opdracht kunt werken of lekker kunt borrelen.

Waarom zou je genoegen nemen met minder?
Haal alles eruit wat erin zit!

Dankzij een membership bij Remote Professionals heb je met één druk op de knop 35+ mede-ondernemers aan de lijn, met elk hun eigen expertise, ervaring en identiteit.

Laat ons netwerk die onstilbare honger in jou aandrijven zodat jij kunt opstijgen naar de krachtigste versie van jezelf.

Klaar om impact te maken?

Onze visie

Wij geloven in de kracht van:

Samenwerken

Concurrentie? Bestaat niet. Als we onze krachten bundelen kunnen we veel meer bereiken. Groeien doe je samen. Win-win!

Professionele ontwikkeling

Iedereen in ons netwerk is een expert in zijn vakgebied. Kennis wordt rondgestrooid, inspiratie opgesnoven en obstakels uit de weg geruimd.

Autonomie

Je bent gedreven en wilt graag je eigen merk opbouwen. Zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Toevallig zijn er heel wat members die je daarbij kunnen helpen.

Remote werken

Je werkt waar en wanneer jij dat wilt. Vrijheid! Of dit nu thuis is, in het buitenland, in een hutje op de hei, of tijdens een co-workdate met een andere Remote Professional.

Ons membership

Foto website Jasper 4

Membership Remote Professionals

Dit is wat je krijgt:
Jouw investering?
€750,- per kwartaal

Standaard inbegrepen in je membership

Mastermindsessies

In teams werken we aan individuele doelen. Kom je ergens niet uit? Samen brainstormen we over hoe je dit kunt aanpakken.

Live events

Vier keer per jaar komen we samen voor één grote vrijmibo. Is vier keer niet genoeg? Organiseer zelf nummer vijf! Wij zijn present.

Live co-werkdagen

Samen werken, samen koffie drinken: vier keer per jaar kletsen we bij de watertank en doen we alsof we kantoormensen zijn.

Kennissessies

Zowel interne als externe professionals delen informatie over het ondernemerschap, hun vakgebied en handige tools.

Word jij hier enthousiast van?

Zijn wij een match?

Alle ondernemers in ons netwerk dragen bij aan de energie in de groep. We investeren, motiveren en inspireren.

Spreekt onze visie je aan? Beantwoord dan deze vragen:

Ben je ondernemer of van plan dit te worden?

Heb jij een grote intrinsieke motivatie en regel je je zaken graag zelf?

Ben je bereid je kennis en vaardigheden te delen met anderen?

Is je antwoord drie keer een volmondige ‘JA’?
Dan ga ik graag met je in gesprek om te kijken of er een wederzijdse match is. Zo kunnen we de dynamiek van ons feestje blijven cultiveren.

Is je antwoord niet overal ‘JA’, maar sta je toch te popelen om je aan te sluiten?
Ook dan zie ik graag je bericht tegemoet.

Tot snel!
Screenshot 2022-08-17 at 20.52.34

Renée Schieving

De members van Remote Professionals

Als zelfstandig ondernemer run je je bedrijf alleen. In dit netwerk doe je dat ook, maar dan met de inspiratie en hulp van anderen.

Het ondernemerschap kan uitdagend zijn. Ons netwerk maakt het voor iedereen net wat makkelijker. Én gezelliger, natuurlijk.

Word jij het nieuwste lid van onze dynamische groep? We staan te popelen je te ontmoeten!

Wat anderen zeggen

“Ik heb begin 2021 de sprong in het diepe gewaagd en ben begonnen als zelfstandig ondernemer in Recruitment. Omdat ik weet dat een goed netwerk van groot belang is voor elke Recruiter heb ik lang overwogen bij welk netwerk ik mij zou aansluiten. Er zijn namelijk veel soorten Recruiters netwerken! De ene groep is véél te groot, de andere groep te formeel en bij weer een andere groep moest ik een groot deel van mijn omzet afstaan… De Remote Recruiters groep zat voor mij precies in de ‘sweet spot’.

DSC04694-scaled

Bart Boting

2B recruitment

“Toen e-Luscious B2C B.V. begin 2021 besloot een CRO-team op te zetten, heb ik Remote Recruiters gevraagd mij daarbij te helpen door middel van het organiseren van een Werfathon. Tijdens deze samenwerking heb ik intensief en zeer goed contact gehad met Elvira Tibboel, Renée Schieving en Kim Werensteijn. Ik zou dan ook zeggen: Heb je een dringend recruitment vraagstuk, durf je het aan om eens een andere recruitmentstrategie te kiezen en wil je je zichtbaarheid op de arbeidsmarkt vergroten, neem dan contact op met Remote Professionals en organiseer een Werfathon!

Regina-Koolhaas

Regina Koolhaas

Head of HR - e-Luscious

Klaar om de stap te zetten? Laat je inspireren!