Masterminds

ELVIRA TIBBOEL MASTERMINDS

“Practice what you Preach”…..
Mijn naam is Elvira Tibboel-Clemens. Sinds 2008 werk ik op zelfstandige basis. Ik heb me met name gespecialiseerd in functies binnen recruitment, HRM en accountmanagement.
Daarnaast doe ik ook wel opdrachten onder eigen naam (ETC Consultancy). Dat zijn soms interim-opdrachten of recruitmentopdrachten, bijv. op het gebied van (online) marketing, communicatie of sales.
Ik werk vrijwel altijd remote. Om nog iets specifieker te zijn, vanaf een zeilboot waarmee we de afgelopen jaren door Europa hebben gezeild. Eind 2021 zijn we vertrokken voor een wereldreis met de boot.
Wat zijn jouw dromen, doelen of ambities?
Voor Remote Professionals begeleid ik de Mastermind sessies. In kleine groepjes helpen we elkaar om ieders eigen, grote of kleinere, doelen en ambities helder te formuleren, vanuit je eigen motieven en drijfveren. We stimuleren elkaar om deze te verwezenlijken.
Binnen het Mastermind groepje bieden we elkaar persoonlijke ondersteuning. Er is aandacht voor het uitwisselen van kennis, kunde en netwerk. We reflecteren samen doelgericht en objectief op gewenste resultaten en de daadwerkelijk gemaakte voortgang.
Per groep bepalen we wat we samen willen bespreken. Dat kan gaan over je nieuwe ideeën, projecten waar je mee bezig bent en alle struggles en vragen die jij hebt. Op jouw beurt help jij anderen weer met hun vragen en struggles. Zo maken we samen stappen.
Dus als je jezelf graag verder wil ontwikkelen op persoonlijk of professioneel vlak, sluit je dan aan bij een Mastermind groep van Remote Professionals.
Meer weten? Stuur een mail naar contact@remoteprofessionals.nl