Business & Online Marketing Analist

6425c8e599d161

Naam: Ydanne Breeman
Professie: Business Analist en Online Marketing Analist
Locatie: Nederland
LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/ybreeman/
E-mail: ydannebreeman@icloud.com
Telefoonnummer: +31629089449


Ik zoek:

Een opdracht waarbij ik een business analyse moet uitvoeren. Met behulp van een business analyse optimaliseer ik systemen en processen binnen bedrijven. Daarnaast kan het ook een opdracht zijn waarbij ik aan de slag ga als online marketing analist. Hierbij voer ik een analyse uit van de online marketing activiteiten en geef ik advies wat verbeterd kan worden.

Mijn doel is van data naar inzichten waarmee bedrijven aan de slag kunnen!

Opleiding en ervaring:

Ik ben 4 jaar werkzaam in de IT. Hierbij heb ik meerdere rollen vervuld. Ik ben integration consultant geweest in een IT bedrijf, waarbij ik verantwoordelijk was voor technische implementaties. Daarnaast ben ik product owner geweest bij een ander IT bedrijf. Hierbij heb ik een development (scrum) team aangestuurd en was ik ook o.a. verantwoordelijk voor de backlog. Verder ben ik business analist geweest bij ditzelfde bedrijf. Hierbij was ik o.a. verantwoordelijk voor het uitvoeren van business analyses, stakeholder management en functionele/technische requirements opstellen. Sinds vorig jaar ben ik als zelfstandig business analist aan de slag gegaan. Verder heb ik altijd al wat met online marketing gehad, vandaar dat ik mijn analytische kennis ook op dit gebied nu inzet. Met deze kennis maak ik analyses van de online marketing activiteiten.

Verder qua opleidingen: Ik heb zelf gezondheidszorg technologie gestuurd aan de Hogeschool van Rotterdam. Daarnaast heb ik een pre-master behaald in de medische informatiekunde. Daarnaast heb ik meerdere certificaten gehaald (zoals: ITIL-4, DICOM, HL7, BCS BA practices).

Terug naar oproepen