Communicatieadviseur en Creatief Strateeg

communicatie

Naam: Jeltje Visser
Professie: Communicatieadviseur en Creatief Strateeg
Locatie: Málaga
LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/jeltje-visser/
E-mail: jeltje@comocommunicatie.com
Telefoonnummer: 0617337873

Ik zoek:

Organisaties of zzp’ers die graag effectieve communicatie willen inzetten met een verrassende, creatieve twist zijn bij mij aan het goede adres. Aan de hand van kritische vragen komen we tot de kern van jouw communicatievraagstuk: wie is je doelgroep en wat wil je precies bereiken en waarom? De strategie zetten we om naar creatieve concepten, teksten of campagnes.

Dat doe ik voor verschillende organisaties en zelfstandigen, ongeacht omvang of sector. Wat ze wel gemeen hebben: ze laten zich graag uitdagen én vinden het verfrissend om met een freelancer te werken die in Spanje zit tussen andere lokale en internationale ondernemers. De afstand zorgt voor een frisse blik van buiten, inzichten uit andere culturen en vakgebieden, maar ook voor leuke (soms jaloersmakende) anekdotes over het leven in het zonnige Málaga.

Opleiding en ervaring:

Na mijn studies bedrijfscommunicatie (hbo) en communicatiewetenschap (wo bachelor en master) heb ik voor verschillende organisaties gewerkt als communicatiemedewerker en -adviseur. Zo heb ik ervaring opgedaan in verschillende branches (hr, zorg, mobiliteit, banken, techniek, politiek en meer. Zowel non-profit als commercieel). Inmiddels ben ik zo’n drie jaar aan de slag als freelancer.

Terug naar oproepen