Copywriter / Virtual Assistant / Content Creator and Social Media

content creator

Naam: Imara Semeijn
Professie: Copywriter / Virtual Assistant / Content Creator and Social Media
Locatie: Amsterdam
LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/imara-semeijn-64157620b/
E-mail: semeijnimara@gmail.com
Telefoonnummer: 0628437875

Ik zoek:

Mijn naam is Imara en op dit moment ben ik op zoek naar creatieve klussen op het gebied van marketing, content creatie, assistentie etc. Noem iets waar jij hulp bij kunt gebruiken en ik kom (hopelijk) als geroepen! En dit alles vanaf mijn eigen huiskamer kantoortje in Amsterdam, prima vertoeven als je het mij vraagt. Ik werk graag remote maar ben ook zeker een sociale vlinder dus fysiek samen werken doe je mij nog meer een plezier mee.

Ik ben zeer bedreven in het schrijven, bewerken en publiceren van content op verschillende communicatiekanalen. Daarnaast neem ik graag de leiding en vind ik het inspireren en aansturen van anderen waar mogelijk een leuke aanvulling in mijn werk. Zo ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om mijn skills verder te ontwikkelen.

Binnenkort een kopje koffie doen? 🙂

Groetjes Imara


Opleiding en ervaring:

Jarenlang heb ik in de zorg gewerkt, ik vond het tijd voor wat nieuws. Ik ben als customer support medewerker gestart bij een mondzorg bedrijf. Hier groeide ik al snel door naar head of support en marketeer waar ik mij bezig hield met copywriting, het opstellen en uitwerken van mailflows, uitwerken en creëren van social media content en vooral lekker creatief bezig zijn. Naast mijn baan als marketeer verrichte ik ook werk als personal assistant van een macro influencer, ik ondersteunde haar bij content creatie en het organiseren van haar chaotische leven. Na een jaar besloot ik mijn weg verder te gaan als freelancer zodat ik volledig vrij ben om te doen waar ik oprecht gelukkig van word.

Terug naar oproepen