Management ondersteuning en Projectmanager met grafische skills

management ondersteuning

Naam: Mariska van Erp
Professie: Management ondersteuning en Projectmanager met grafische skills
Locatie: Remote
LinkedIn profiel: http://www.linkedin.com/mariskavanerp
E-mail: habibaassistance@gmail.com
Telefoonnummer: 0413-417007

Ik zoek: 

interessante opdrachten voor kort of langere periode.

Ik woon en werk een deel van het jaar vanuit het prachtige Kenia met mijn Keniaanse man. Met mijn blote voeten in de Afrikaanse aarde, genietend van de muziek, cultuur, natuur en de mensen met een eeuwige mooie lach op hun gezicht! Door de open en gestructureerde `schouders eronder’ mentaliteit in Nederland werk ik graag samen met Nederlandse opdrachtgevers. Deze balans houdt mij grounded zodat ik mij nog beter op mijn werk kan focussen! 

Ik ben een enthousiaste, betrokken dame die met liefde en plezier ondernemers en organisaties ondersteunt bij de bedrijfsvoering. Met mijn positieve en proactieve energie en ruime ervaring in zowel projectmanagement als brede backoffice werkzaamheden en grafisch ontwerp ben ik een doorgewinterde ondersteuner met passie voor mooi opgemaakte documenten. Structureren, communiceren, organiseren en het opstellen en implementeren van uiteenlopende (werk)processen daar ligt mijn kracht!

Ik kom vaak met creatieve, niet altijd voor de hand liggende, oplossingen en ideeën die jou tijd en kosten besparen.


Opleiding en ervaring: 

Ooit gestart in de grafische sector als DTP’er ben ik zo’n 20 jaar geleden, na een MBO Management Assistent opleiding, overgestapt naar organisatie ondersteunende en coördinerende rollen. Sinds 2021 werk ik als freelancer op Interim opdrachten en als remote ondersteuner en ik heb de afgelopen Jaren, met als motivatie mijn vrijwilligerswerk, hard gewerkt aan mijn Bachelor Social Work. Zullen we starten met een virtuele koffie en de mogelijkheden bespreken?

Terug naar oproepen