Online Business Support

Online Business support

Naam: Nicolette Scholtes
Professie: Online Business Support
Locatie: Nederland
LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/nicolette-scholtes/
E-mail: contact@nicolettescholtes.nl
Telefoonnummer: 06-42780325

Ik zoek:

Je hebt een goedlopend bedrijf, mooie plannen en de ambitie om te groeien. Maar je hebt het structureel te druk, je kan je doelen niet snel genoeg behalen en je wilt graag zaken in je bedrijf verbeteren.

Heb jij ondersteuning nodig op strategisch én uitvoerend niveau? Ik ben jouw sparringpartner, verbeteraar en rechterhand in één. Door structuur en overzicht aan te brengen in jouw bedrijf, te kijken hoe je efficiënter kan werken en door taken van je over te nemen. Samen professionaliseren we jouw bedrijf, behalen we jouw doelen en vinden we de werk-privé balans terug.

Ik bied flexibele, freelance ondersteuning op afstand en werk vanaf mijn eigen werkplek en laptop. Schakel mij alleen in wanneer je mij nodig hebt. Een vaste samenwerking, een paar uurtjes per week of eenmalige opdracht? Jij kiest! Zo kan jij meer tijd besteden jouw klanten en aan ondernemerszaken waar je écht blij van wordt.

Efficiënter werken | Business Support | Projectmanagement

Kijk voor meer informatie op: https://nicolettescholtes.nl/

Opleiding en ervaring:

Ik heb jarenlange ervaring als projectmanager en coördinator in de logistiek en IT. Plannen en organiseren kan ik als de beste, ik hou van structuur en overzicht en ik kan snel schakelen. Efficiency is mijn tweede naam. Door slim te werken haal ik het optimale uit de tijd. Ik ben een echte verbeteraar en denk in oplossingen. Mijn communicatie is lekker direct en duidelijk. Ik sta positief in het leven en ik werk graag samen met enthousiaste ondernemers die ervoor gaan! Ik kom het beste tot mijn recht in dynamische omgevingen waarin geen dag hetzelfde is.

Terug naar oproepen