Recruitment & HR medewerker

Recruitment HR

Naam: Valerie
Professie: Recruiter & HR medewerker
Locatie: Meppel
LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/valerie-reijenga-48290258/
E-mail: V.I.M.Reijenga@outlook.com
Telefoonnummer: 0639305044

Ik zoek:

Een interim opdracht binnen Recruitment en HR voor bepaalde termijn. Mijn beschikbaarheid is van maandag t/m vrijdag voor 8 tot 36 uren per week. De opdracht moet helder en haalbaar zijn. Een coachende en adviserende rol op operationeel of tactisch niveau schikt mij goed.

Jij kan mij inzetten op functies als Corporate Recruiter, Recruiter of HR medewerker.

Als zelfstandige binnen Recruitment & HR ben ik een type die graag impact maakt, stoeit met lastige onderwerpen en graag meedenkt binnen de organisatie. Ik ben makkelijk in omgang, weerbaar en werk met passie in mijn vak. Ik werk ethisch en integer, professioneel en stel mijzelf op met een brede kijk. Daarnaast ben ik een gever en de rode draad in mijn genoten loopbaan is het werken met en voor mensen, in verschillende leeftijdscategorieën, doelgroepen en branches. Ook onderscheid ik mijzelf van anderen omdat ik altijd kies voor een persoonlijke aanpak. Ik ben bereid om voor flex(medewerkers)/collega’s/organisaties een stap extra te zetten om zo bijvoorbeeld de juiste oplossing te kunnen bieden.

Ik kijk uit naar een persoonlijk of virtueel gesprek via teams om nader toelichting te geven!

Opleiding en ervaring:

In het verleden heb ik genoten van verschillende leer en loopbanen binnen diverse branches.

Als Recruitment Coördinator, Senior Recruiter, Recruiter en HR adviseur ben ik in de afgelopen 5 jaar actief geweest. Ik heb mijn SEU arbeidsrecht behaald in 2021 en verschillende studies gevolgd op zowel hoger als middelbaar onderwijs.

Graag verstuur ik je een recent cv om nader toelichting te geven over mijn genoten opleidingen en ervaringen.

Stuur me een connectieverzoek via Linked-In en wie weet wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Keep me posted 😉

Terug naar oproepen