Social Media Advertiser, Online Marketing & Junior Recruiter

junior recruiter

Naam: Nico Vanhaelen
Professie: Remote Junior Social Media Advertiser, Remote Traineeship Online Marketing of Remote Junior Recruiter
Locatie: Thailand
LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/nico-vanhaelen/
E-mail: nico@vanhaelen.be
Telefoonnummer: 0066987696490

Ik zoek:

Ik ben op zoek naar een fulltime baan (40 uur per week) als Remote Junior Social Media
Advertiser, Remote Traineeship Online Marketing of Remote Junior Recruiter. Na het inwerken op de junior functie en het volledig beheersen van de materie heb ik de ambitie om uit te groeien naar een specialist in het vakgebied.

Opleiding en ervaring:

– Sinds 2019 heb ik ervaring met het creëren van social media content en beheer ik social media accounts van verschillende techno artiesten.
– Daarnaast heb ik ervaring met Facebook Ads en Instagram Ads. Ik kan campagnes opzetten, advertenties schrijven, A/B-testen maken, campagnes beheren en optimaliseren.
– In december 2021 heb ik mijn getuigschrift van de thuiscursus Online Marketing via NHA-opleidingen behaald.
– In maart 2023 heb ik de thuiscursus Recruitment – De Basis via Udemy gevolgd en succesvol afgerond.

Je bent nooit klaar met leren. Daarom heb ik verschillende thuiscursussen afgerond en ben ik nu klaar om de theorie toe te passen en werkervaring in deze branches te ontwikkelen. Hiermee kan ik bedrijven ondersteunen bij het boeken van resultaten voor personeelswerving en/of social media marketing. Ik zit boordevol enthousiasme om aan de slag te gaan. Ben jij of is jouw bedrijf op zoek naar een Remote Junior Social Media Advertiser, Remote Traineeship Online Marketing of Remote Junior Recruiter? Dan kom ik graag in contact om mijn motivatie verder toe te lichten in een persoonlijk gesprek. Ik kijk uit naar een mooie en lange samenwerking!

Terug naar oproepen