Virtual Assistant/PA, Interim (medisch) Secretaresse

virtual assistant

Naam: Lauren van Gijs
Professie: Virtual Assistant/PA, Interim (medisch) Secretaresse
Locatie: Rotterdam omgeving
LinkedIn profiel: Lauren en Michelle van Gijs | LinkedIn
E-mail: vasisstants@gmail.com
Telefoonnummer:  06-39786131

Ik zoek: 

Een langdurige samenwerking (zzp/freelance), bij voorkeur remote (en evt. hybride basis), om ondernemers te ondersteunen als virtual assistant. Ik heb een positieve mindset, ben gestructureerd, zeer flexibel en heb een frisse kijk op zaken. Daarnaast ben ik een creatieveling met een passie voor andere helpen en denk altijd een stapje vooruit én met je mee. Ik ben een groot fan van structuur en organisatie. Het leukste om te doen is vormgeven en organiseren.

Ik en Michelle runnen samen een VA business en hebben ieder onze eigen specialisatie(s).

Daarnaast hebben wij gezamenlijke klanten maar ook ieder onze eigen klanten. Ons concept staat voor iets mega unieks zoals oa altijd een back-up achter de hand hebben en dus veel meer flexibiliteit als een uitvalt. Onze ervaring is dat klanten niets anders meer willen door onze speciale dienstverlening: double support.

Je kunt ons dus gewoon van elkaar scheiden én we rekenen ook nog eens één uurtarief voor 2 sparringpartners!


Opleiding en ervaring: 

Ik heb ruim 12 jaar ervaring als (medisch) secretaresse/HR-assistent/ in bijna alle specialismen bij diverse zorginstellingen. Mijn opleiding als VA heb ik behaald bij VA school. Samen met mijn zus Michelle ben ik founder van ons mooie bedrijf VaSiss’tants. Wij ondersteunen sinds 2020 (remote) diverse klanten, o.a. bij de back-office, personal assistance & daily management, zoals agendabeheer, e-mailbeheer, deadlines bewaken + allerlei allerhande administratieve werkzaamheden. Tools waar ik een kei in ben o.a: Google omgeving, Office pakket, Copper, Canva, en Trello.

Terug naar oproepen